Ook babykamers hebben vloerlampen nodig echt waar. Ja wij waren daar specifiek naar op zoek. En er zijn zoveel opties tegenwoordig op dat internet niet normaal meer. Maar een goede vriend van ons van de Bellinga’s die bevolen ons aan om te kijken naar Mr Maria lampen dat schijnen echt de leukste babykamer lampen ooit te zijn. Nou eerst gezien dan geloven denken wij dan, want dat nemen we niet klakkeloos over toch.

Een van de winkels waar wij vaak interieur en decor kopen voor de babykamer nou dat is CozyKidz uit Hillegom. Echt een top winkel, met geweldige service en het leukste assortiment van Nederland. Dat is onze bescheiden mening.

Enfin, ze hebben dus ook lampen. En dit is specifiek de lampen sectie van cozykidz. Ik zag daar lampen van allerlei merken. Met name disaster designs, die vallen op met die onderscheidende origami stijl nou dat zie je echt niet vaak hoor, dat vind ik wel wat hebben jij niet dan?

En Mr Maria natuurlijk, een bekende naam. Hier vonden we de mr maria nijntje lamp. Ja leuk ding zeg. In de vorm van nijntje van Dick Bruna die kennen we allemaal toch wij Nederlanders, dat is een cultureel erfgoed vind ik. En hij wordt ook nog eens geleverd met een dimmer hoe ideaal is dat. Nou ik ben gelijk om. Ik zeg tegen Thomas mijn man, nou die moeten echt aanschaffen hoor kan me niets schelen hoeveel die kost, die moeten hebben zo simpel is het.

Dus wij dat lampje bestellen. Hij was super rap in huis. Ik vind hem in het echt nog leuker dan de afbeeldingen op de website tonen serieus waar. En het licht is fijn en inderdaad er zit een dimmer bij dus dat helpt ook veel. Al met al weer een geslaagde aankoop bij cozykidz, altijd een top ervaring daar dus super content.

Geef een reactie

Post Navigation