Steeds meer mensen kiezen voor een schuifdeurkast in het interieur. En dat is natuurlijk niet voor niets. De kasten kunnen volledig op maat worden gemaakt, zodat je geniet van een kast die volledig op jouw woonstijl aansluit en de ruimte die je hebt optimaal benut. Een ruimte ziet er direct vele malen opgeruimder uit en je hebt eenvoudig en snel toegang tot alle spullen. Of je nu kiest voor een houten kast, een kast met spiegel of met stalen accenten, de mogelijkheden zijn met een schuifdeurkast vrijwel eindeloos.

Een schuifdeurkast is voor iedere ruimte

Wellicht ben je op zoek naar een kast op maat waar je jouw kleding in op kunt hangen. Er ontbreekt nog een dressoir in de woonkamer en deze wil je volledig op je interieur aan laten passen. De voorraadkast in de keuken wil je op een leuke en speelse manier aankleden. Of je merkt dat er een kleinere kast in de slaapkamer moet komen, maar je kan op dit moment niet een geschikte afmeting in de winkel vinden. Wat je situatie ook is, een schuifdeurkast op maat komt in alle gevallen meer dan goed van pas. De kast gaat hierdoor perfect op in het interieur en je hebt met de kast meer dan genoeg ruimte voor je belangrijkste spullen. Kies je voor een lagere kast, zoals een dressoir, dan kun je de kast ook nog eens leuk aankleden met leuke accessoires, zoals plantjes en fotolijsten. Ook voor jouw ruimte in huis zijn er meer dan genoeg mogelijkheden. Naar wat voor soort kast gaat jouw voorkeur uit?

Een kast van hout voor een luxe en sfeervolle uitstraling

Wie aan een schuifdeurkast denkt, denkt al snel aan een klassieke kast van hout. En dit is natuurlijk volkomen normaal. Je geeft met deze soort kast direct een luxe en sfeervolle uitstraling aan iedere ruimte in huis. Kies bijvoorbeeld voor sloophout of luxe hardhout of kies voor praktisch met MDF. Op het gebied van kleur kun je altijd oneindig variƫren en je kunt het hout bijvoorbeeld combineren met trendy staal of een anders soort materiaal. Daarnaast heb je ook de keuze uit en greep loze kast of je kiest voor handige knopjes of lederen handvatten. Hoe zie jij jouw ideale kast voor je?

Bron: renovatienieuws.nl

Geef een reactie

Post Navigation