Waan je in een echte Marokkaanse Souk met onze bijzondere Marrakech lampen. Deze uit Marokko afkomstige kunstwerkjes zijn al jaren een bestseller bij ghalia.nl en dat is niet voor niets want met een Marrakech lamp haal je niet alleen een blikvanger maar ook die heerlijke mysterieuze oosterse sfeer in huis. En het mooiste is: voor de aankoop van deze lamp hoef je niet eerst te onderhandelen want bij ons haal je ze gewoon meteen voor de beste prijs in huis.

Marrakech

Marrakech is een van de vier koningssteden van Marokko samen met FezMeknes en Rabat en ligt aan de voet van het Atlasgebergte. De binnenstad van Marrakech is tot werelderfgoed verklaard. Naast het grote plein in het centrum bevindt zich een exotische Souk of ‘bazar’ vol met kleine steegjes, honderden kraampjes met handelswaar, waarzeggers en slangenbezweerders. De prachtige, mystieke Marrakech lampen worden op deze bazar gemaakt en verhandeld.

Authentieke Marrakech lampen – Ghalia

Met de hand gemaakt

Marrakech lampen zijn wereldberoemd vanwege hun kwaliteit en bijzondere uitstraling. De lampen worden met de hand vervaardigd en zijn te verkrijgen in heel veel verschillende materialen (metaal wordt het vaakst gebruikt). Sommige lampen zijn ontzettend fijn bewerkt, anderen juist weer wat ‘rustiger’. Kijk rustig rond in onze shop om te kijken welke lamp het beste bij jou en bij je interieur past.

Een Marrakech lamp past overal

Eigenlijk staat een Marrakech lamp overal in huis goed. Boven de eettafel, in de gang, een slaapkamer, bij de zithoek en zelfs in de badkamer. Je kunt ervoor kiezen om meerdere oosterse lampen met elkaar te combineren in bijvoorbeeld de woonkamer maar je kunt er ook voor kiezen om een Marrakech lamp solo op te hangen waardoor deze een echte blikvanger in de kamer wordt. De lampen zijn ’s avonds als ze aan zijn prachtig vanwege het lichtspel op muren en plafond maar ook overdag als de lampen uit zijn zijn ze een aanwinst voor elke ruimte.

Ghalia.nl: vloerlampen uit Marokko

Oosterse mystiek in de woonkamer

Met een Marrakech lamp breng je de oosterse mystiek van de Souk in Marrakech direct bij jou in de kamer. De magische sferen die de lamp met zich mee brengt zorgen voor een hoop extra gezelligheid. Creëer je eigen sprookje met deze bijzondere lichtobjecten in huis. Een huis waar je warm verwelkomd wordt als gast en waar je je als bewoner helemaal thuis voelt.

 

Geef een reactie

Post Navigation